De Nikon D5 camera is echt iets voor jou!

Nikon D5

Wanneer je graag foto’s maakt, wil je natuurlijk de beste kwaliteit foto’s maken die je je maar kunt wensen. Het is dan ook belangrijk dat je een goede camera kiest. De Nikon D5 is de perfecte camera voor mensen die graag “snelheid” fotograferen. Want met de Nikon D5 pak je net dat mooie moment langs de lijn mee of een kudde rennende bizons op de Veluwe. De Nikon D5 is een erg fijne camera, die er juist op gebouwd is om beweging goed in beeld te brengen. En dat geeft natuurlijk schitterende plaatjes.

Hoge kwaliteit foto’s maken met de Nikon D5

Doordat de Nikon D5 ontzettend snel kan scherpstellen, kun je er veel meer kanten mee uit dan met een reguliere camera. Deze Nikon heeft ook als voordeel dat deze camera meerdere delen van het beeld kan scherpstellen. Zo krijg je het kopduel tussen twee voetballers dus schitterend op de kiek en zijn beide voetballers goed herkenbaar. Vaak zie je dat een camera maar op één onderwerp tegelijk kan scherpstellen, dat probleem is met de Nikon D5 echt wel verholpen. Deze camera is dus perfect voor het fotograferen langs de lijn van het voetbalveld. Maar ook een pittige tennismatch of motorcrosswedstrijd kun je met deze camera prima in beeld krijgen.

Filmen met de Nikon D5

De Nikon D5 is een zeer uitgebreide camera, waar je ook nog eens hele mooie films mee kunt maken. Dat is weer eens wat anders dan fotograferen. Omdat je de camera snel kunt omzetten van foto naar film gaat er geen tijd verloren wanneer je een vlucht ganzen ziet overvliegen. Of wanneer je de lentedans van de koeien in kaart wilt brengen. Natuurlijk is deze camera ook prima geschikt voor het filmen van je (klein) kinderen of een optreden van je broer. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als met fotograferen. Je moet het alleen even zien.

Een bijzondere extra functie op de Nikon D5

Soms is het na een rondreis lastig te bepalen welke foto in welke plaats is genomen. De Nikon D5 heeft ook hier een oplossing voor. Je kunt bij iedere foto een spraakmemo inspreken. Dat maakt het, wanneer je weer thuis bent, veel gemakkelijker te bepalen welke foto je in welke plaats hebt genomen. Ook wetenswaardigheden kun je erbij opnemen. Zo maak je je fotoboek nog completer. Je kunt de ingesproken tekst namelijk weer goed gebruiken bij de omschrijvingen van je foto’s.

Mobiele versie afsluiten