Leuke tips voor een vrijgezellenfeest (m/v)

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest moet grappig, leuk, uitdagend, spannend of lekker pijnlijk zijn. Er zijn heel veel soorten uitjes die je kan boeken om de Special Guy of Girl de dag van zijn/haar leven te bezorgen. Nou ja, tot die ene grote dag dan. Zoek je tips om een fantastisch vrijgezellenfeest te organiseren? Hier heb je een paar van de leukste – geschikt voor mannen én vrouwen.

The Hangover spelen bij een vrijgezellenfeest

Deze activiteit werkt ongeveer hetzelfde als de gelijknamige film. Je wordt wakker na een compleet bizarre avond met een enorme kater. Jij en je vrienden hebben geen idee wat er gisteravond gebeurd is. Dus gaan jullie dat reconstrueren tijdens deze prachtige tocht door de stad! Aan de hand van allemaal aanwijzingen en opdrachten bouw je zelf een hilarisch overzicht van de schokkende gebeurtenissen van gisteren. Voer lachwekkende opdrachten uit, maak genante foto’s, en film je groep in een hilarische setting. Zo kom je gegarandeerd helemaal los voor het bruiloftsfeest.

Meedoen met een Moordspel

Wil je lekker relaxed kunnen zitten, en toch een spannend en complex spel spelen? Bij deze activiteit leer je gegarandeerd de verborgen kanten van je vrienden kennen. Jullie zijn samen karakters in een moordverhaal, en een van jullie is de dader. Tijdens een heerlijk diner moeten jullie je acteurs vormgeven en er samen achter komen wat er gebeurd is. Als echte detectives ben je elkaar aan het ondervragen. Daarbij ontdek je schokkende geheimen, ranzige roddels en gruwelijke details. Op het eind van het diner kunnen jullie de moordenaar in jullie groep aanwijzen. Bonuspunten als dat de bruidegom of bruid blijkt te zijn!

Wie is de Mol

Natuurlijk weet je wel ongeveer hoe dit spel gaat. Tijdens een dag in de stad moet je met je vrienden verschillende leuke spellen en grappige opdrachten uitvoeren. Toch lijken die nooit helemaal perfect te lukken, terwijl jullie allemaal supergoed bezig zijn. Iemand is hier duidelijk aan het saboteren! Ga op zoek naar de Mol binnen jouw team en probeer hem dwars te zitten, zodat jullie het beste resultaat uit de opdrachten halen. Lekker actief, mysterieus en gegarandeerd een toffe dag.

Mobiele versie afsluiten