Veel mensen kunnen enorm op zien tegen huishoudelijke zaken regelen. Ben je eindelijk vrij en dan moet je dat soort zaken nog regelen, terwijl er zoveel leuke andere dingen zijn om te doen. Als je het dan toch moet doen dan is het wel zo relax om meerdere zaken in één keer te regelen. Als je op het gebied van internet gaat zoeken is er het alles in 1 abonnement. Hierin zit internet, telefonie en televisie in één abonnement. Naast dat het praktisch is dat je voor deze diensten één aanspreekpunt hebt is het vaak ook nog voordeliger. Wel is het slim om je in dit abonnement te verdiepen aan gezien het nog weleens verschilt wat betreft samenstelling. Lees daarom snel verder.

Wat zit er in het alles in 1 abonnement?

Zeker de afgelopen jaren is het alles in 1 abonnement wat betreft samenstelling gaan veranderen. Dit heeft vooral als oorzaak dat de vaste telefoon behoorlijk minder populair is geworden. Niet zo gek want bijna iedereen heeft tegenwoordig een onbeperkte belbundel in zijn mobiel zitten. Dus bellen met je vaste telefoon is dan per definitie veel duurder. Om deze reden zie je ook steeds vaker dat het mobiele abonnement onderdeel is van het alles in 1 abonnement. Ook super praktisch want vaak kun je ook voor het hele gezien gelijk het mobiele abonnement regelen. Hiermee regel je voor het hele gezin nog meer gemak. Bij internet zit het verschil vooral in de snelheid van het internet. Wel een belangrijk item want de behoefte aan sneller internet neemt snel toe. Dit omdat in een huishouden het aantal apparaten wat online kan zijn in rap tempo toeneemt. En bij internet is het zo dat hoe meer apparaten er online zijn hoe groter de vertragende factor. Dus met het minst snelle internet ga je dan waarschijnlijk snel problemen ervaren met heel traag internet.

Wat kies ik bij televisie?

De keuze bij televisie is eigenlijk heel simpel. Dit is namelijk een kwestie van smaak. Wat vind je leuk om te kijken? Daarnaast is het zo dat heel veel mensen kiezen voor het basispakket. Hierin zitten al behoorlijk wat televisiezenders opgenomen en veel mensen komen daar prima mee uit de voeten. Zeker met de mogelijkheden die youtube en andere livestreams bieden. Bij televisie kan de keuze voor je provider ook bepalend zijn. Ben je formule 1 fan dan zul je veel sneller voor Ziggo kiezen. Die hebben de formule 1 rechten en zenden dat live uit op hun sportkanaal. Voor de rest is het een kwestie van abonnement zenders kiezen naar aanleiding van je smaak.

Categories: Nieuws