Op playitcool vind je de leukste tips voor de leukste dagjes uit, bedrijfsuitjes of evenementen voor jong en oud. Om er een leuke dag op uit te gaan met de kinderen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om gezellig naar de kinderboerderij te gaan, of je doet het iets spectaculairder. Samen met de kinderen ga je een dag naar de dierentuin en kunnen jullie je een gehele dag vermaken. Van een safari-tour tot aan aapjes kijken. De kinderen zullen een leuke dag hebben. Naast uitjes met kinderen kun je ook voor wat spanning gaan. Spannende uitjes kunnen bijvoorbeeld karten, lasergamen of bijvoorbeeld een escaperoom zijn.

playitcool

Meer spanning in je leven

Je wilt een uitdaging aangaan, je geniet van een adrenalinekick die je krijgt en gaat 100% voor alles. Wellicht dat meer spanning in je levensstijl je goed zult doen. Het is een idee om samen met vrienden er eens op uit te gaan, en nu een keer iets anders gaan doen een avondje bier drinken in de woonkamer. Stel bijvoorbeeld een competitie op, en ga iedere 2 weken een spel doen. Je begint bijvoorbeeld met karten, vervolgens ga je paintballen en dan doe je een bosloop. Degene die als eerste komt krijgt de meeste punten per spel, gevolgd door de tweede, de derde etc. Met deze manier houd je spanning in het spel, leer je jouw vrienden van een andere kant kennen en heb je iets om naar uit te kijken.

playitcool

Gewoon even chill

Gewoon even chill en lekker ontspannen. Soms is dit hetgeen wat je echte even nodig hebt, en het is wederom ook erg belangrijk. een goede rust-werkverhouding. Het is hetzelfde dat je niet 8 uur op een dag geconcentreerd kan zitten werken. Zo heb je om de twee uur gewoon een keer rust nodig. Je moet je op een gegeven moment even verzetten, door bijvoorbeeld een kort spel te spelen. Na deze korte break kun je weer vol nieuwe energie en concentratie verder met je werkzaamheden. Het is onverantwoord en leidt tot geen succes wanneer je verplicht of niet acht uur gaat werken. Neem je rust, zorg af en toe voor afleiding waarna je vervolgens weer met volle moed aan het werk kunt.

Een dagje weg maar geen inspiratie?

We kennen het allemaal, verveling. Maar wat ga je doen als je je verveelt? Je bent aan het malen in je hoofd wat je zou kunnen doen, maar de verveling wordt alleen maar groter. Op het blog van playitcool vind je tips om er eens een lekkere dag op uit te gaan. Van rustgevend tot actievolle uitdagingen.

Als je jezelf verveelt, of tijd over hebt, probeer dan eens iets voor een ander te doen. Bel aan bij de bejaarde buurvrouw en vraag of je haar ergens mee zou kunnen helpen. Stel samen een boodschappenlijstje op en ga samen op stap voor de boodschappen. Drink een bak koffie met elkaar en je dag zal er alweer snel op zitten. Jij hebt je een dag niet verveeld, en je buurvrouw heeft een hele gezellige dag gehad!

playitcool