Dé nieuwe trend in rugzakken en outerwear van 2018: Fjallraven. En dan met name de Fjallraven kanken! De Fjallraven kanken heeft de harten van zowel bergbeklimmers als modeliefhebbers veroverd. Dat is niet zo gek, aangezien dit vaker gebeurd is de laatste jaren. Denk bijvoorbeeld maar aan het skatemerk Thrasher, of het andere outerwear merk: Northface. De Fjallraven kanken laat deze merken echter lachend achter zich. De rugzak van het Zweedse merk is namelijk niet alleen erg fashionable, maar ook super praktisch en multifunctioneel. In dit blog lees je meer.

Fjallraven kanken en meer

Het merk Fjallraven is tot stand gekomen door de ideeën van Ake Nordin. Ake was ontevreden met het comfort dat andere outdoor merken hadden. Ook de functionaliteit mocht van Ake wel wat uitgebreider. Daarom is Ake Nordin begonnen met zijn eigen outdoor merk: Fjallraven. Met de missie om niet alleen functionele, maar ook duurzame en comfortabele kleding te ontwerpen en maken, kwam Fjallraven van de grond. Hoewel het merk initieel begon met uitsluitend tassen en rugzakken, zoals de Fjallraven kanken. Later werd echter toch de keuze genomen om het productaanbod te verbreden en ook kleding, accessoires en andere dingen onder het merk Fjallraven te gaan maken en verkopen.

Kledingcollectie

Naast hét klassieke rugzak model, de Fjallraven kanken, heeft Fjallraven tegenwoordig ook een zeer uitgebreid assortiment in kleding. In principe kun je van Fjallraven alles aanschaffen dat je nodig hebt wanneer je de bergen in moet of de kou moet trotseren! Het mooie daar van is dat je de items van Fjallraven dus ook heel goed in Nederland kunt gebruiken. Aangezien het hier toch vaak koud is (maar niet te koud). De kleding van Fjallraven is namelijk erg goed in het isoleren van je lichaamswarmte. Dat is vanzelfsprekend ideaal wanneer je de kou moet trotseren, maar ook wanneer je in de Hollandse winter of herfst naar je werk of naar school moet reizen is dit heerlijk.

De beste rugzak?

De Fjallraven kanken is misschien wel de beste rugzak van dit moment. En niet alleen omdat de rugzak nu zo trending is, maar ook omdat de prijs kwaliteit verhouding zo sterk is. Een Fjallraven kanken is namelijk helemaal niet zo duur, in verhouding met andere soortgelijke tassen of rugzakken. Bovendien is de Fjallraven kanken erg praktisch en beschikt deze over behoorlijk veel ruimte om je spullen te bewaren. Via Brandfield.nl kun je de rugzak in alle mogelijk kleuren aanschaffen!

Categories: Mode